Választható játékaink

A kiskondás, a banya és borosgazda

A játék főszereplője a kiskondás, ez a tedd le, ne rontsd el legényke, akit jól ismerünk a magyar népmesékből. Eddigi életében nem sokra vitte, de most nagy lehetőség nyílik előtte. Ha megszerzi a világszép királykisasszony kezét, a fele királyságot is vele kapja, és boldogan élhet, amíg meg nem hal.

Ehhez azonban először össze kell terelnie az elkószált kondát és meg kell mondania, hogy milyen titkos jegyek találhatók a királykisasszony testén. A játékot az a csapat nyeri, amelyiknek ez először sikerül.

Csakhogy! Miként az életben, ebben a játékban is akadályok gördülnek a játékosok elé: két élő szereplő, a banya és a borosgazda. Hogy segíteni vagy hátráltatni fogják a csapatot, az kizárólag a játékosokon múlik. Akik illendően köszöntik a boszorkányt és elfogadják a borosgazdától a kínálást, azok előre juthatnak, akik viszont nem veszik észre a kínálkozó lehetőséget, időt vesztenek.

Mire kell még figyelni? Miként az életben, ebben a játékban is sokat számít a szerencse, vagy ki minek nevezi. Lényeg, hogy jókor kell lenni jó helyen. Mert varázsidőben és varázstérben csodás dolgok történhetnek velünk…

Minden jog fenntartva 2018 © Copyright - Belga Játékok - Az oldalt készítette: webrev'art