A Belga Játékok csapatépítő tréningek és élményvacsorák legnagyobb értéke az eredetiségükben van. Mindegyik játék egy olyan történeten alapul, amely kifejezetten a játék kedvéért született. Játsszatok olyat, amilyet még senki sem játszott, mert ez hatalmas felfedezés! A történetek észrevétlenül ragadnak magukkal, de befejezni azokat csak együtt lehet.

Adamsék persze kivételt képeznek, hiszen őket sokan ismerik a moziból vagy a tévéből, de ami a Belga Játékok birodalmában történik velük, az sehol másutt nem történt meg, vagyis a szörnyű családegyesítős játék története is eredeti.

Az asztaltársaságnak rejtvények, ellentmondó vallomások, megelevenedő szereplők és szellemidézés segítségével kell fényt derítenie egy sötét titokra. Egy viharos éjszakán eltűnt a szeretnivalóan alávaló Galád-család legfiatalabb tagja. A nagyanyja szerint már kár keresni, az édesanyja nem aggódik miatta, az édesapja gyanakszik valakire, a nagybátyja viszont egészen más miatt szomorú. Mindenki mást gondol az esetről. Hogy mi történt valójában, és hol van a kisded, azt a játékosoknak kell kideríteniük.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.