A százhalombattai Gazdasági Ellátó Intézmény munkatársai jöttek össze egy kis csapatépítő játékra szeptember 21-én, pénteken. A kolléganők a hét utolsó munkanapján, a nyári szünet utáni újrakezdés nehézségeivel a hátuk mögött, kissé talán megfáradva érkeztek a helyszínre, ahol aztán hölgyekre jellemző rugalmassággal szinte azonnal fejest ugrottak a nyomozásba. Részben kisebb csoportokban dolgoztak együtt, meg-megosztva a többiekkel az elért eredményeket. Feltűnő volt, milyen kedvesen és figyelemmel ismerték el egymást, ha valamelyikőjük rátalált egy nyomra, vagy megfejtett egy-egy részletet.

Remek, finoman egymásra hangolt játékkal, kevesebb mint egy óra alatt kinyomozták, ki követte el a gyilkosságot, és mitől vett fanyar kanyart a Negatív fordulat című történet.

A kommunikációs tréning értékelése során mindenki pozitívan nyilatkozott. Sokan kiemelték, hogy tudatosult bennük, mennyire összeszokott, hatékony csapatot alkotnak. Akadt résztvevő, aki kellemes meglepetést okozott munkatársainak, mert nem gondolták róla, hogy kifejezetten játékos természet. Őt az eddigieknél sikerült jobban megismerniük. Nekem az esett legjobban, amikor az egyik csapattag felsóhajtott: “Gyerekek, én tökéletesen kikapcsoltam ez alatt az egy óra alatt!” CK