A Belga Játékok csapatépítő tréningek és élményvacsorák hivatalosan is a Feldobox partnerei közé tartozik 2018 júniusa óta. Az élményajándékok magyarországi piacvezetője olyan csomagokat értékesít, amelyek felejthetetlen élményt tartalmaznak. Ráadásul tévedés kizárva, hiszen a megajándékozott maga választhat számos program közül.

A cég 19 féle élménycsomagja összesen több mint 1300 különböző programot kínál szabadidő, wellness, gasztronómia és üdülés területeken. Minden ajándékdobozban egy ajándékutalvány és egy szép katalógus található, számos programlehetőséggel. Az utalvány a bemutatott programok bármelyikére érvényes. Aki ajándékba kapja, kiválasztja kedvenc programját a katalógusból, és lefoglalja a neki megfelelő időpontra. A helyszínen átadja az utalványt. Nincs más hátra, mint élvezni a feldobó élményt! Tökéletes ajándék ötlet! A Feldobox egy teljesen újszerű ajándékutalvány, amellyel aktív szabadidős tevékenységeket adhatunk ajándékba bárkinek, egyszerűen.

Az Ajándékkártyák és az Ajándékdobozok működési elve ugyanaz. Vásárolni online, telefonon és személyesen is lehet a cég budapesti irodájában, illetve országszerte közel kétszáz üzletben.

A Feldobox 2006-os bevezetésekor új piacot teremtett, amelyen azóta is piacvezető. Ajándékmegoldásai tökéletesen megfelelnek az üzleti ügyfelek elvárásainak: eredetiek, igényesek, és nem lehet velük tévedni, hiszen a megajándékozott számos programlehetőség közül maga választhat. Ugyanakkor az ajándékozó cégnek nem jár semmiféle bonyolult szervezéssel, arról ugyanis a Feldobox már gondoskodott. A legkülönbözőbb ajándékozási pillanatokban jelenthet ideális megoldást, mind humán erőforrás, mind marketing területen. (Részletek: www.feldobox.hu )

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.