Minden bizonnyal nevezetes dátumként vonul be a Belga Játékok csapatépítő tréning történetébe 2019. február 16. Először fordult elő ugyanis, hogy egyszerre két helyszínen játszottunk nagy létszámmal. Érden, a Földrajzi Múzeumban az “Ága-Boga” Nagycsaládosok Érdi Egyesületének Házasság Hete rendezvénysorozatába kapcsolódtunk be A nevezetes névtelen borkóstoló triáddal, Pusztaszabolcson pedig a Tiszta Utak Élő Táj Egyesület meghívására mutattuk be vadonatúj játékunkat “Szabadítsd ki és ejtsd rabul!” címmel.

Kihívást jelentett az előkészítés és a logisztika, de mindkét helyszínen nagyszerűen sikerült az este, amit mi, szervezők is nagyon élveztünk, hiszen elhivatott, lelkes emberekkel ismerkedtünk össze, akik hisznek a közösség erejében, és fontosnak tartják, hogy tegyenek a környezetükért, más emberekért.

Nagyszerű helyszínnek bizonyult a Magyar Földrajzi  Múzeum előadóterme, ahol izgalmas lehetőségeket kínált a berendezett helytörténeti kiállítás. A csapatok feladata három üveg minőségi magyar bor felkutatása és kóstolás alapján történő azonosítása volt. A bornyomozáshoz ezúttal is a Borháló Érd-Diósd biztosította finom nedűket. A résztvevők visszajelzései alapján remekül sikerült a játék, mindenki jól érezte magát. Az eseményről pedig hírt adott a helyi televízió és rádió is.

Pusztaszabolcson, a művelődési házban a Valentin-napra hangolt túszejtés szerepelt műsoron. A csapatokból túszokat választottunk ki, legalábbis ez volt a forgatókönyv, de közben kiderült, hogy akadnak, akik éppen ezt a szerepet tartják izgalmasnak, és önként jelentkeztek rá. A túszok a többiektől külön nyomoztak. A feladatuk egy telefonkészülék és egy titkos üzenet felkutatása volt. Közben a csapatok szerelmi hétpróba során gyűjtötték össze a jelképes váltságdíjat, amiért kaptak egy utolsó feladványt, amely a túszok telefonkészülékének a számát rejtette.

A hétpróba  szinte minden érzékszervet és képességet igénybe vet. A játékosok egyebek mellett célba lőttek, afrodiziákumokat szagoltak, szerelmes operaduetteket és borokat ismertek fel, de “tapintás alapján történő kormeghatározásra” is sor került, amely nem kis derültséget okozott.

A játékok tökéletesen sikerültek, és az este végére Érden is, Pusztaszabolcson is felvillanyozódott, jókedvű játékosoktól búcsúzhattunk, ami számunkra mindig a legnagyobb öröm. Alig várjuk a folytatást!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.