Céges csapatépítő tréningek

Eredeti ötletek és történetek, hosszasan fejlesztett, kipróbált feladatsorok, valódi kihívás, élményszerű kommunikációs fejlesztés csoportoknak

Belga játékok

5-20 fős csapatokban játszhatók bármilyen fedett, árammal ellátott helyiségben

Választható játékok:

Negatív fordulat – Gyilkosság az étteremben.A csoport egy krimi szálait fejti fel lépésről lépésre. Elrejtett kódokat, nyomokat, vallomásokat keresnek, míg rá nem jönnek: ki a tettes és mi volt az indíték.

Túszejtés – Valaki, sajnos, hiányozni fog. A csapatból néhányan túszejtők áldozatává válnak. A többiek feladata, hogy kiszabadítsák őket. Csak akkor győzhetnek, ha sikerül összegyűjteniük a váltságdíjat, fel tudják venni a kapcsolatot a túszokkal, akik meg tudják mondani nekik a titkos kódot, amit nekik kellett megkeresniük. A szabadulószobák mintájára nyomozásra, rejtvényfejtésre, összpontosításra épül.

Családegyesítés – Úgy szörnyű, ahogy van! Bizarr történet, fekete humor.Az eltűnt családtag keresése közben megelevenednek a szeretnivalóan elvetemült szereplők, és szellemidézésre is sor kerül.

A nevezetes névtelen – Borkóstoló triád. A csoportoknak három palack minőségi magyar bort kell rejtélyről rejtélyre haladva megkeresniük, majd kóstolással beazonosítaniuk. A játék Hamvas Béla borfilozófiájára épül, de annak vagy a szerző más műveinek az ismerete nem feltétele a sikeres játéknak.

Minden jog fenntartva 2018 © Copyright - Belga Játékok - Az oldalt készítette: webrev'art